reede, 29. august 2014

Neljakümne teine

Esmalt tähtsaim - dr Kütner helistas eile, veendumaks, et ikka kenasti kompuutrisse lähen, ja teatas, et järgmisest keemiast jätab Taxotere ära. Juhhuuu. Ehk läheb elu kergemaks.

Aga nüüd kolonoskoopiast ja sellele eelnenust. Oh jummel. Ma ei tea maailmas vastikumat asja kui see lahus, mida pidi kokku neli liitrit manustama. Jube. Selline imalmagus ja ma ei tea mis vastik maitse veel sel oli. Soovitus oli segada sisse sidrunimahla, tõesti veidi talutavamaks tegi, kuid ikkagi. Vastik! Jälk! Ega ma kõike ei suutnud juua ka, kolm ja lonks peale. Aga toimis. Lõpus tuli välja ainult vesi, loputas sooled läbi.

Söömata olemine ei olnudki nii jube kui algul arvasin. Päev enne uuringut sõin kell 12 päeval ja siis järgmine toit oli uuringupäeval nelja paiku. Uuring ise oli kerge narkoosi all, seega sellest ja uuringule järgnenud arstivisiidist eriti midagi ei mäleta. Igatahes ei ole midagi halvaloomulist. Hoopis lõhe. Seda saaks muidu opereerida aga kuna mul on tõsine ravi käsil ja iga opiga kaasneb infektsioonirisk, siis seda dr ei soovita. Ja ongi nii, et vaata ise, kuidas saab :) No mis siis ikka.

Karusselliküpsised Hannesele,
taustal on Vridol seenepuhastus pooleli
Sama päeva õhtul, see oli neljapäev, sain autoga Torrole. Seal oli tore nagu ikka, tegime Hannesega karusselliküpsiseid. Magasin mõlemad ööd päris hästi.

Laupäeva hommikul võeti mind auto peale ja sõitsime ettevõtte suvepäevadele. Ilmaga vedas, oli kena. Kaks meeldejäävamat sündmust olid osalemine nutikas töötoas ja Jarek Kasari kontsert. Ööseks läksime Ave ja Verontsiga ema juurde öömajale.

Eelmise nädala kolmapäeval tegelikult juba oli selline asi, et kui Kristi tuli minu juurde, siis ma ei saanud üldse rääkida, kurgus oli nii valus. Ainult sosistasin. Õhtuks sain juba veidi rääkida ka aga päev-päevalt läks kurk järjest valusamaks. Reedel tuli ka palaviku tunne, kuid palavikku ennast mitte. Kurguvalu hakkas tasapisi kiirgama kõrvadesse. Üle ei tahtnud see pull ise kuidagi minna ja esmaspäeval läksin perearsti juurde. Ta ka imestas, et kuidas on võimalik, et kurk on nii mädane ja palavikku ei ole. Sain antibiotsid ja nädalaks haiguslehe. Niisiis suvepuhkusest sujuvalt haiguspuhkuseks.


Nüüd tundub, et hakkab olemine normaalsemaks minema, teisipäeval tahaks ikka tööle minna ka. Kolmapäeval ju juba uus keemia. Ehk on põdemine nüüd kergem ka.

Eile oli korraline südameuuring (kõik korras) ja uus kompuuter (vastuse saan 03.09).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar