kolmapäev, 15. juuli 2015

Viiekümne kaheksas

Täna kohtusin asendusarstiga, dr Kütner on veel puhkusel.

Seisu mõttes ei ole asi väga hull. Metastaase teistes organites ei ole, mis on tähtsaim. Eelmisel korral mõõdetud kolle on veidi suurenenud, lisandunud on veel üks väike lüütiline koldeke varasema metastaasi piirkonnas. Uuringu otsus: protsess progresseerub.

Samas dr Konovalova sõnul on muutus imeväike, lihtsalt selle uuringu reeglid on väga karmid ja nendele ma lihtsalt enam ei sobi. Aga isegi veres ei olevat marker kõrgem.

Uuringus osalemine tuleb aga kokku võtta, seda peab tegema kuu pärast viimati saadud ravikorda. Sellega seoses ma täna mingit ravi ei saanud. Nädala pärast on dr Kütner tagasi, siis saadab mu veel EHHOsse ja EKGsse ja küsitlus vaja täita ja siis saab hakata vaatama, mis edasi. Dr Konovalova mainis ka mingit eraldi luutugevdamise rohtu, mida mulle siiani veel pole manustatud. Ta arvas ka, et ehk jäetakse ravisse isegi väike vahe, et organism saaks vahepeal puhata. Õde Liina samas oli üpris kindel, et kui 22.07 dr Kütneri juurde minek on, siis samal päeval saan juba Herceptini ja Taxotere ka kätte. Kui nii on, siis sealt kaks nädalat edasi hakkavad karvad pudenema. Jälle. Aga eks täpsem kava selgub nädala pärast.

Igatahes nutta millegi pärast ei ole kuni nad kuidagimoodi ikkagi ravivad.

Ja aitäh kõikidele, kes häid mõtteid saadavad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar