reede, 23. august 2019

Kahesaja neljakümne kaheksas

Ja juba tulebki siit uus postitus. Ühe kuu sees kaks tükki, mõtelda, selline tulistamine.

Olgu-olgu. PET-uuringu tulemused kõigepealt. Üldjoontes on hästi, sest teised organid on ikka puutumata. Kokkuvõttes on kirjas, et luudes metaboolselt aktiivsed hulgimetastaasid, võrreldes eelmise uuringuga esineb osade kollete ebasoodsat dünaamikat. Ehk siis - vaikselt pidu ikka käib, aga hea, et vaikselt. Olen maha maganud selle uudise, et metastaasid on liikunud ka koljusse, paiknedes nii paremal parietaalluus ja mõlemal pool frontaalluus. Ja siis juba tuntud kolded Th9, L5 ja L4 lülides, vasakul abaluus, paremal õlavarreluus, sternumis, paremal V roides, vasakul niudeluus, vasakul reieluu peaosas, vasakul rangluus, paremal IV roides. Praegu jäi nii, et jätkame sama raviskeemiga, aga igaks juhuks doktor vaatab veel vereproovis kasvajamarkerit, siis otsustab. Mu marker oli eelmisel korral minu kohta ebatavaliselt tõusnud, koguni kümme pügalat. Need, kelle markerinäidud ulatavad mitmetesse sadadesse, nende jaoks ei oleks selline muutus ilmselt midagi.

Psühhiaatri juurde sain ka, jei! Vahetame Ecitaloprami välja. Mina muidugi tegin seda liiga järsku, aga ma ise kannatasin ka neid võõrutusnähte. Oleks pidanud sujuvamalt vahetama, kirjutasin valesti üles. Vahepealseks ravimiks kirjutas Mirzateni ja uus ravim, millele üle lähen, on Venlafaxin. Viimane on lootustandev ka seetõttu, et on märgitud ühena ravimitest, mis võib aidata kuumahoogude vastu.

Ei ole eriti isu kirjutada, ma ei tea miks. Kuidagi vägisi panin hädavajaliku kirja. Olgu siis seekord nii. Hea, et niigi, eks.

1 kommentaar:

  1. Aitäh Kaisa, et ikkagi kirjutad. Käin regulaarselt siin ikka vaatamas, kas on midagi juurde tekkinud. Ilmselt pole ma ainuke :) Ja ehk tuleb ka see kirjasoon millaski tagasi. Sunniviisiliselt ei ole asja, ma tean. Jõudu ja positiivset meelt ikka edaspidiseks ka!

    VastaKustuta