esmaspäev, 7. mai 2018

Kahesaja üheksas

Pressikonverentsist eriti pilte pole, siin ma istun uhkelt Haigekassa tähtsa mehe kõrval.
Vähiliidu pressikonverentsist võtsime parima ja saime päris head kajastust MTÜ Meetale ning kontakte ravimifirmadega, et rahastada tegevust ehk siis eesmärkide täitmist. meeta.ee lehelt meedia rubriigist saab vaadata. Energia mõttes mõjus ka see kõik väga hästi, jõudu jätkus mitmeks päevaks. Ilmad on ka võiks isegi ütelda, et suviseks läinud. Eile näiteks, kui Almal külas käisin, oli õues soojem kui toas. Alma maja taga on hea tuulevaikne istuda ka. Alma ajas dressipüksid maha, need oli musta värvi ja küpsesid tulikuumaks. 99aastane inimene võib vabalt oma tagaaias istuda sukapükste, pusa ja baretiga. Almale olid väga hakanud meeldima Ave Nahkuri "Meie küla eided..." pildid, vaatasime neid internetist natuke ja ühel olid rokkivad räimed. Kuna Alma on kakumäel räimede peal kasvanud, siis nimetasin ka meie selfie, mille Facebooki üles panin nii - Rokkivad räimed.

Reede õhtul käisin Factory nimelises klubis Orelipoisi ja Kosmikute kontserdil. Kosmikutest sain võimsa laksu, transilaadses seisundis viibisin suurema osa üritusest. Väga väga meeldis. Laupäeval tegin ka toredaid asju ja käisin ka külas. Ehk siis tõesti - viimased päevad on olnud nii tegude- ja energiarohked, et täitsa hirm tuleb peale.

16.05 on järgmine süstipäev ja siis on südameuuring ka. Teen praegu eksperimenti ja kirjutan üles, mida ja millal ma öösel teen. Varsti panen siia ka kirja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar