pühapäev, 15. mai 2016

Saja kahekümne teine

Kolmapäeval sain kompuutri tulemuse ja sellega võib rahul olla. Vasakul nimmeluu kolle on dünaamikas sklerootilisem, uusi lüütilisi koldeid lisandunud ei ole. Arvamus: haiguse progressioonile viitavat ei sedasta. Varem on midagi kopsus näha olnud, selle kohta on nüüd kirjas, et mõlemasse kopsu on jäänud üksikud 2-3 mm tihenemiskolded, mis püsivad veenva dünaamikata. Nii et paberil on kõik hästi!

Tegelikult on ikka vastik põletav valu vasakul nimmeluus, vahel ka puusas ja vasakus jalas allpoolgi, vahel talla alla välja. Otsustasin uuesti kasutusele võtta valuraviarsti kirjutatud skeemi - kolm korda päevas Oxycodoni ja õhtul Neurontin ka. Prooviks nii nädala. Sest see vastik põletav tunne ei lase hästi magada. Oxycodon aga on tugev ja narkootiline valuvaigisti, teeb uimaseks. Valu kohe küll ära ei võta, ehk mõjubki siis pikem kuur. Sellised lood.

Kolmapäeval sain Herceptini süsti ka ja korraks arsti juurde. Dr otsustas mu vahelduseks saata MRTsse ka, sinna saan 26. mail. Dr arvas, et võib-olla on see valu ikkagi mingi diskiprobleemi tõttu, seda kompuuter ei näita. 25. mail Zoledronipäev.

Aga muud juttu ka. Kevad on nüüd päriselt käes. Kastan juba õitseb ja nukker naabermaja enam aknast eriti ei paista. Magistritöö sain valmis ja esitatud ja ise ka ei usu, et sellega hakkama sain. Kaitsmine ootab veel ees - 8. juunil. Aga ma arvan, et läbi saan ikka ja hindeline tulemus ei olegi mulle nii oluline. Olgu kasvõi D. Magistritöö pealkirjaks sai lõpuks "Telia Eesti kliendiinfo ja müügi osakonna e-kirja kirjutamise juhend".

Eile oli muuseumiöö, käisime Margusega Viru ja KGB muuseumis, arhitektuurimuuseumis ja Kultuurikatlas. Neist esimesele pidi varakult registreerima, õnneks sel aastal tuli õigel ajal meelde, mitu aastat olen juba tahtnud sinna minna. Ekskursioon oli väga tore ja no ikkagi Viru hotelli 23. korruse vaade on midagi, mida
iga päev ei koge. Ilm oli küll pilvine, aga ikkagi.

Arhitektuurimuuseumis meeldis mulle väga ajutine näitus keldrigaleriis, Kaido Haageni fotonäitus "Raudtee(ta)jaamad". Muuseumiöö on väga lahe üritus ja juba ootan järgmist aastat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar