esmaspäev, 18. mai 2015

Viiekümne kuues

8. mail käisin järjekordses kompuutris. KT kaelast, kopsust kõhust ning vaagnast.

Tulemuse sain 13. mail, kui oli järjekordne ravipäev. Leid ei ole patoloogiline, kuid ühe seni skleroseerunud kolde foonile on tekkinud 9*6 mm korteksi õhenemisega lüütiline ala. Mida iganes see tähendab, paanikaks põhjust ei ole, kuid ravi jätkub rõõmsalt edasi.

Paremasse munasarja on lisandunud mitmekambriline tsüstjas ala 2,5*3,4 cm. Vasakusse munasarja on tekkinud 3*3,5 cm tsüstjas struktuur.

Radioloogiliselt jääb kahtlus progressioonile, kuna ühte skleroseerunud luukoldesse on tekkinud destruktsiooniala. Munasarjade tsüstid võivad olla hormonaalsetest muutustest, kuid lehel on ka metastaasid küsimärgiga. Dr Kütner arvas, et mingil ajal võiks munasarju eraldi vaadata ultraheliga. Esialgu jääme hormonaalsete muutuste versiooni juurde.

Muus osas vaikime esialgu selle destruktsiooniala maha järgmise kompuutrini. Sest haiguse progressioon tähendaks, et kukuksin sellest uuringuravimi valimist välja.

Aga muidu on kevad :)

1 kommentaar:

  1. Kaisa, Sinu suhtumine asja teeb ainult rõõmu ja tekitab minus imetlust, kuigi võin ainult aimata, kui raske see kõik Sinu jaoks on! Pea vastu Kaisa!

    VastaKustuta