reede, 19. oktoober 2018

Kahesaja kahekümne kolmas

Selmet sõpradele Facebooki sõnumiga kirjutada, kirjutan siin, et PET-uuringu aja sain 31.10.2018 kell 11.30. Samal päeval on mul ka mõlema süsti päev, lisaks panin 10.30 aja valuraviarstile - vaatame skeemi veidi üle.

Ehk siis 5. novembri paiku on uudiseid kuulda. Et kuidas vähirakud vahepealse poole aasta jooksul käitunud on.

Süda vaadatakse üle 6.11. Olen varemgi kirjutanud, et see sihtmärgiravim Herceptin võib pikaajalise kasutamise järel südamele halb olla. Sestap tulebki muudkui üle vaadata.

Aga õues on ilus sügis. Sõidan täna Tartusse, lähen venna ja ta naisega teatrisse. Ööseks Karoli poole, homme isa juurde, tal sünnipäev. Loodan laupäeva õhtul Tallinnas tagasi olla, et saaks pühapäeval hommikust peale keskenduda kodusele puhkepäevale ja Kissule. Isegi telekat pole olnud aega vaadata. Eelmist näosaadet vaatasin ka alles kolmapäeva õhtul, kerisin kõik vahepealse jutu edasi, vaatasin ainult numbreid. Lauri Liivi "Kuse lõhna täis on terve tuba..." oli väga naljakas ja no Sepo Seemani jäljendatud Mart Helme... Naer on terviseks. Muide - kõvasti sain naerda, vaadates saadet "Esimene stuudio", kus külaliseks oli Yana Toom. Ei saa salata, ta on väga osav esineja. Saade on järelvaadatav siin. Eriti lõpu poole, ma ikka südamest naersin.

1 kommentaar:

  1. Homme õhtul siis Kanal2 Roaldi nädalat vaatama :)
    Mis kell sul 6.11 visiit on? Olen samal hommikul ise ka haiglas luutilgal.
    Loodetavasti läks PET hästi. Anna siis tulemustest ikka teada. Jõudu!

    VastaKustuta