esmaspäev, 19. september 2016

Saja neljakümne neljas

Pühapäeval Koplis
Eluke veereb ikka oma rada. Eelmisel nädalal sain järjekordse Herceptini süsti. 5. oktoobril on Kütneri visiit ja vereproov ja loputatakse porti ka. Ja Herceptini süst muidugi ka. Ja (kui haigekassal raha on) määratakse kompuutri aeg.

Valu on, aga mõõdukas. Vahel võtan õhtul Neurontini, enamasti võtan ka pool Imovanet magamise hõlbustamiseks. Pole vist üldse kirjutanud huvitavast valutundest, mis tekkis millalgi suvel - see on selline torkiv valu ja esineb laiguti, väikesel ala korraga, aga kord siin, kord seal. Nagu väikese lambakraasiga torgataks naha alt. Selline asi tuleb, kui olen ärritunud ja ka õhtuste temperatuurivaheldumise hoogude ajal. Kuumahoogudeks ma neid ei nimetaks, sest palav olek vaheldub külmetustundega.

Laupäeval pesin ära oma kaks aknakest. Mul on ideaalsed aknad pesemiseks - lai aknalaud ja üldse ei pea kõõluma. Kasutasin tehnikat, et esimese tiiru tegin märja lapiga, et tolm maha pesta. Seejärel pihustasin aknale vahendi ja tõmbasin teise lapiga. Kolmanda ringi tegin kuiva lapiga ja aknad jäid kenasti puhtad.

Pühapäeval tegin tiiru Koplis, veidi üle kuue kilomeetri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar