reede, 5. veebruar 2016

Saja kaheksas

Nüüd on selline lugu, et eks minagi tahaksin väiksem välja näha ja kergema sammuga astuda aga nii k*rdima raske on ju isudele vastu astuda. Ma tean küll, mis on hea ja mis halb ja et suhkrut süües võiks mõtelda, et vähirakud minu sees ainult seda ootavad ja sellest toituvad ja et see on ikka väga paha. Aga raske on vastu panna.

Nüüd siis aga tuntud blogija Mallukas, kes soovib ka kaalu alandada, kuid motivatsioonist jääb puudu, kutsus oma blogilugejaid üles seda koos tegema. Saatsin talle enda algandmed ka ja enese distsiplineerimise ja motivatsiooni mõttes ei tee enda strateegilistest mõõtudest teiegi ees saladust.
 
Seega.

Kaal 03.02.2016 hommikul 91,4 kg
Esialgne eesmärk 85 kg
Mõõdud:
Pikkus 164 cm
Kõht 107 cm
Kints 69 cm
Käsi (vasak) 36 cm
Rind 104 cm
Puusad 115 cm

Kaalu langetamiseks püüan rohkem liikuda ja süüa vähem nisujahu sisaldavaid tooteid ja vähem kommi. Oluline on, et kaal ei näitaks rohkem kui 92,x. Viimase 10 aasta jooksul olen kõige rohkem kaalunud 100 kg, seda isegi kahel korral. Ja vähim kaal oli 72 kg aga see oli ka vahetult enne rinnavähi diagnoosi saamist. Pikalt olen olnud kaalus 85 kg, sestap tunnen, et see olekski mulle esialgu paras eesmärk.

Kõhul oleva suure armi sain operatsiooniga, mille käigus kõhul olevast materjalist taastati vähi tõttu eemaldatud rind. Mida kõike teha osatakse, eks! ;)


9 kommentaari:

  1. Helle, lisasin pikkuse ka. 164 cm.

    VastaKustuta
  2. Vastused
    1. Mäuks, ma nägin sind unes, kallistasime ja mõõtsime, et kes kui palju alla on võtnud :)

      Kustuta
    2. :-) Küllap kallistame, mõõdame ja kaalume päriselt ka...

      Kustuta
  3. Olen enamvähem samades mõõtudes, seega eriti huvitav jälgida su edusamme :)

    marisjamaailm.blogspot.com

    VastaKustuta
  4. Ma olen sama pikk ja viimase kümne aastaga saanud selga 10kg, seega olen 78kg! Aga ma näen välja samasugune! Kas mu kondid võivad siis suured olla nagu mõni ütleb...?

    VastaKustuta