esmaspäev, 5. oktoober 2015

Seitsmekümne seitsmes

Täna oli hea päev. Ainult mõned kohad natukene valutasid. Aga kuidagi jõudu oli ja muidu ka.

Täna sain teada, et mulle ei anta elukindlustust. Sellist, et minu surma puhul kindlustusfirma mu kodulaenu ära tasuks. Ju siis ei ole eriti lootustandev juhtum. Hea on samas see, et kuigi laenu saamisel ja intressi kokkuleppimisel oli laenukindlustuse võtmine kohustuslik, siis nad ikkagi jätavad intressi samaks ja ei tõsta seda hoolimata laenukindlustuse puudumisest. Hea teada vähemalt.

Vahepeal vahetasin hambakliinikut. Käin nüüd Nordic hambakliinikus. Tööandja kaudu saan seal 10% soodustust. Kaks esimest käiku on olnud meeldivad. Hambaarst kirjutas antibiootikume ka, väljatõmmatud hambast jäänud tühimiku kiiremaks paranemiseks. Mulle tundub, et antibiootikum ei sobi hästi mõne teise rohuga, mida võtan. On tekitanud hommikuse ravimipeotäie manustamise järel peavalu. Olen nüüd antibiootikumi võtnud teistest eraldi.

Valuvaigistite ja nende võtmisega tuli kenasti appi valuravi kabineti õde. Lõpuks jäi nii, et kolm korda päevas Oxycodeni, hommikul ja õhtul Neurontini ja vajadusel kodeiiniga paratsetamooli ka. No igatahes veidi ikka abiks oli.

Lõualuuvalu suhtes pakkus dr Kütner, et hambaarst ikka kindlasti teeks panoraamröntgeni, et Zolerdoni kõrvaltoimena võib tekkida hamba eemaldamise järel lõualuu nekroos. Õnneks oli kõik korras.

Homseks sain aja ühele kirurgile, kes vaataks väheke mu pärakulõhet. Oma proktoloogi aeg on nädala pärast ja ta on praegu puhkusel, ei saa varem ka minna. Aga probleem on terav ja vajab kiiremat sekkumist.

Hüpnoteraapia on ka homme.


1 kommentaar:

  1. Hea kuulda, et Sul paremini läheb. Mõtlen igapäev, kuidas Sul läheb ja soovin ainult häid mõtteid:)

    VastaKustuta