esmaspäev, 7. september 2015

Kuuekümne kuues

Reedel kurtsin valutava keha üle. Laupäeval alles hulluks asi läks. Seljavalule (nimmeluuvalule) lisandus tugev peavalu. Püüdsin valu vaigistada kodeiini sisaldava paratsetamoliga, võtsin igaks juhuks kohe kaks, sest varasemalt pole üks eriti aidanud. Need kaks aga tegid sellise üpris vati sees oleku tunde. Peavalu vaigistas maha, seljavalule ei mõjunud üldse. Siis uimasingi terve päeva lihtsalt maha.

Täna oli taas tööpäev ja oh imet - pea ei valutanud! Laupäevaga võrreldes oli elu ainult seljavalu ja pain in the ass valuga lausa lill. Nüüd enne magamaminekut on see viimatimainitu kahjuks päris raskesti talutavaks muutunud. Küünalde retsept on apteegis sees, 10.09 peaks kätte saama. Proktoloog arvas, et teeme selle kuuri ära ja siis lähen uuesti tema juurde ning otsustab, mida edasi teha. Ehk on ikkagi vaja kirurgilist sekkumist.

Dr Kütnerile peaksin vist helistama selle seljavalu pärast. Homme ehk siis? Sest no kui juba kogu aeg valutab... Tramadoli peaks mul ka kusagil olema aga selle viimane manustamine viis nii pilve, et ei julge. Tööpäeval vähemalt mitte.

Siia üks artikkel: "Lootused püsivad suunatud ravil"
http://epl.delfi.ee/archive/print.php?id=72348519

Ja üks video:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar