pühapäev, 28. detsember 2014

Viiekümnes

Lumine Nõmme tee
Ükspäev oli meil nii ilus talvehommik.

Mõtlesin selle viiekümnenda ka veel sel aastal ära kirjutada. Isegi sülearvuti panin sel puhul käima, viimased sissekanded on olnud tahvlisse toksitud.

Eelmises sissekandes kirjutatud haleolek kestis pea nädala. Ja no mitte miski ei aidanud, ainult Marguse kaisus oli hea olla.

Proktoloogi juures läks nii, et andis mulle retsepti, mille järgi siis apteegis eraldi küünlad kokku segati ja vormiti. Pean neid nüüd kuu aega tarvitama. Paar esimest päeva veel leevendust ei ole toonud, pigem on lood hullemad. Seda ehk ka seetõttu, et väljaheide on olnud vedel ja asja on ka tualetti sageli ning seetõttu kogu see tagumine värk hell. Ühel ööl jäi seetõttu peaaegu magamatagi. Aga loodan siiski, et tunnen varsti ravi mõju.


Varahommik Solarise juures
Jõuluaeg läks nii, et 24.12 käisime Marguse vanaema juures. 25.12 olin suhteliselt mõttetu - kõht lahti ja kole peavalu. Veetsin päeva toas ja hämaras (ja vetsus muidugi ka). 26.12 oli Kristiga telekapäev ja õhtul läksime Margusega Jarek Kasari kontserdile Sõpruse kinno. 27.12 olin 10 tundi tööl. Öö enne seda tööpäeva jäigi valu tõttu üpris unevaeseks, sestap oli tööpäev raske. Poole päeva pealt hakkasin tundma kohinat ja pearinglust, panin selle vähese une arvele. Kui see aga täna ärgates jätkus, sain aru, et parem kõrv on lukus. Lihtsalt. Sellest on täna päris vastik olemine olnud.


31. õhtuks on kavas Kristi juures korraldada üritus nimega Nääripall. Võib ka Uusaastapall. Jah, just pall. Minu panus menüüsse on  tuunikalaga võileivatort, rabarberi-kohupiimakook ja tüümianitrühvlid. Täna käisin vajalikke koostisaineid ostmas.

Huvitavalt läheb nüüd: kaks päeva tööl, kaks vaba, üks tööl, kaks vaba, üks tööl, kaks vaba, kolm tööl, üks vaba ja siis edasi juba tavaliselt. Ootan hirmsasti töökoha kolimist, jaanuari keskpaigas peaks algust sellega tehtama. Loodan, et meie grupp kolib esimeste seas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar