laupäev, 28. juuni 2014

Kolmekümne esimene

Olen saanud märkusi, et eelmisest sissekandest on möödunud väga palju aega. Eks ta nii ole jah... Aga kuna kirjutiste eesmärk on keskenduda rohkem tervisliku seisukorra kirjeldamisele ja vähem eraelule, siis pole olnud palju, millest kirjutada ja samas on eraelu olnud piisavalt teguderohke :)

Vereproov, millega eelmine sissekanne lõppes, oli korras. Ehk siis - leukotsüütide tase oli piisav, süsti ei tehtud. Aga päris kehva oli olla ikkagi. Kolmapäeva õhtuks hakkas eluvaim tagasi tulema.

Pühapäeval läksime Murile minu ema juurde, Viljandist saime maale Marguse ema ja tema sugulasega. Esmaspäeval ema juurest Torro jaanitulele viis meid Annekas. Torro jaanituli oli tore nagu ikka, vanad ja mõned uued inimesed. Teisipäeval saime koju ka autoga. Vedukas.

Kolmapäeval läksin tööle. Lõuna paiku läksin haigla peale. Kõigepealt käisin andmas vereproovi, tõendamaks, et ma pole vahepeal rasestunud (uuringu jaoks vajalik teada). Seejärel EKG ja EHHO. Dr ütles, et esmasel vaatlusel on kõik korras. Järgmisena oli kavas kompuuter. 40 minutit varem hakkasin selle tarbeks kontrastainet jooma 10 minutiliste vahedega. Kompuutri jaoks oli neil teise kontrastaine manustamise jaoks vaja kanüül paigaldada. Üks õde proovis neli korda, siis loobus ja kutsus teise. Temal õnnestus esimese korraga. Kompuutri tulemused saan kunagi hiljem.

Nüüd esmaspäeval siis on hommikul see pika ja keerulise nimega maouuring. Seejärel ravieelne vereproov ja teisipäeval juba peaksin saama uue doosi keemiat. Dr Kütner on puhkusel ja teda asendab dr Konovalova. Ongi praegu kõik.

2 kommentaari:

  1. Tubli! Olen rahul nüüd natuke aega... :)

    VastaKustuta
  2. Jah, aitäh, mina ka rahul. Ja Konovalova kõlab hästi :)

    VastaKustuta