kolmapäev, 7. mai 2014

Kahekümnes

Kissu karvad hakkasid minu karvadega võrreldes elamises vähemusse jääma - järelikult aeg masinalõikuseks. Veronts oli lahkelt nõus täna õhtul oma masinaga kohale lendama, kuid koju tulles möödusin kodutänava meeste juuksurist, astusin sisse ja neil ei olnud ühtegi kundet. Lasti pea lahkelt viieka eest üle. Juuksuriproua ütles, et see ei ole tal esimene kord. Ma ütlesin, et mul ka mitte :)

Tulin koju hakkasin märja käega üle pea tõmbama, et lahtised karvad maha saada ja noh, lõppu ei paistnudki. Tuli ja tuli neid pisikesi okkaid. Kuni jäi järgi umbes see, mis sel veetleval selvefotol näha. Selgus, et allergia-lööbe-laik on ka kuklas. Näh, seda enne ei teadnudki. Panin salvi peale.

Eile ja täna käisin tööl. Väsitab. Paneb pea ringi käima ja silme eest virvendama. Aga katsun rahulikult võtta ja mitte muretseda nt statistika pärast. Ega kodus mitte midagi tehes parem ei ole. Tugev verejooks oli ninast. Mõlemast sõõrmest. Sellega tegelesin üle poole tunni. Õnneks oli esmaabikapis külmakott. Nüüd, kodus, on jälle väike palavik. 37,3.

Praegu kõik. Kommenteerige ka vahel!

3 kommentaari:

  1. Nonäed - pingutadki nii, et veri ninast väljas :( Äkki oleks nüüd aeg seda 0,75 koormust juunist kaaluda?
    Sonks on armas! Mis Kissu arvab?

    VastaKustuta
  2. Kissu ütles, et anna süüa. Margus ka päris minema ei jooksnud, tubli poiss.
    Seda koormuse asja veel vaatame, praegu saab ju hakkama.

    VastaKustuta
  3. Hei, Suisa-Kaisa! Viieka eest ja meeste juuksuris, soovolinik võib rahul olla :-)
    Mäletan, et sul oli udu-huvitavaid peakatteid, heegeldisi jmt põnevaid. Kas anname nobenäppudele lähteülesande kätte? Ma olen ju korraldaja.
    Kallistustega, Mäuxti

    VastaKustuta