teisipäev, 24. märts 2020

Kolmesaja neljas

Asi on tõesti tõsine. Kuna ma ise olen veel nohune ja kurguvalus, palavikku pole olnud põhjust mõõta, siis mu homne süsti jääb ära! Mul paluti mitte haigla peale tulla. Kolme nädala pärast uus katse.

Muidu püsin kodus, magan palju. Kaks korda olen salaja poes käinud, hoides pikivahet ja makstes iseteeninduskassas, kuigi mulle tuuakse ka süüa ja see osa on tegelikult hoolitsetud ja kaetud. Aga ise on ikka ise. Ja kui tahad õue minna värsket õhku hingama, viib tee nagu iseenesest poodi. Esimesel korral viisin ka taara ära.

Sünnipäevapidu intertnetis - 44!
Homme peaks tegema otsuse, kas haiguslehte pikendada - kuna ma nii terve ei ole, et haigete inimeste sekka minna, siis ilmselt pikendan haiguslehte veel. Aa, perearstile igaks juhuks kirjutasin ka, sest perearstikeskuse õde, kes mu digiloo kaudu võetud haiguslehe kinnitas, ei pruugi kursis olla mu teiste haigustega. Aga perearst arvas, et kuna ma ei köhi, pole vaja testi teha.

Mida ma kodus peale magamise teen? Koon, vaatan telekat. Nüüd vist natuke ka koristan.

Mul oli ju sünnipäev ja see toimus videovestlusena, väga tore võrgupidu oli. Igal külalisel oli oma kook-kohv-vahujook. Käisid ka kontaktivabad külalised, kes jätsid toodu ukse taha. See sünnipäev jääb kauaks meelde, selline 44 siis.

4 kommentaari:

  1. Kuidas sul läheb, Kaisa?

    VastaKustuta
  2. "Kuidas sul läheb, Kaisa?" küsitakse. Mina imestan.Loe blogi,anonüümne...

    VastaKustuta
  3. Kas blogist ei saa vastust?...

    VastaKustuta