pühapäev, 12. jaanuar 2020

Kahesaja üheksakümne kuues

Eile oli hea päev, olin küll väga vähe maganud, aga enesetunne oli suhteliselt hea. Täna see-eest olen nagu trammi alla jäänud, palavikku õnneks pole, aga lihtsalt aku on täiesti tühi ja ainult magan. Pidin õhtul teatrisse minema, “Päikese lapsi” vaatama (Eesti Draamateatris), aga see 10 eurot läheb lihtsalt lendu, nagu ka varem mitmed ostetud teatripiletid. Etendus kestab ka 3 tundi ja 40 minutit, ma parem magan kodus ja säästan jõudu uueks töönädalaks. Mul on kassast ostetud pilet, mis on füüsiliselt minu käes, nii et ma ei hakka seda kellelegi pakkuma ka.

Tasapisi tuleb tööl hakata aastaaruandeid tegema, nii Kultuuriministeeriumile kui ka Kultuurkapitalile, tähtaeg on 31. jaanuar. Järgmisel nädalavahetusel on kavas Tartusse sõit ja teatrikülastus. Ehk õnnestub koos vennaga ka isa juures Ihamarus käia. Nägin isa viimati eelmise aasta kevadel. Ja eelmise aasta alguses oli ta ju pikalt koomas, praeguseks on tänu taevale see kõik halb mälestus.

Aga eile tegin kaks videot. Mul ei ole võimalust filmimise ajal pausile panna ja üldse, see üks oleks liiga pikk olnud. Selle pärast kaks. 
Head vaatamist.






1 kommentaar:

  1. Nali. Selle ripsme primeriga. Olen ise kasutanud Smashboxi oma juba tükimat aega, aga ma ei teadnud, et selle nimi primer on :))) Mõtlesin, et nö ripsmetuši alus, mis primer ju ongi. Aga hea asi, teeb ripsmed pikemaks. Kasutasin ka seda pärast keemiat, oli hea abimees. Õnneks mul ripsmed olid ainult natukene hõredamad, päris välja ei langenud.

    VastaKustuta