teisipäev, 13. märts 2018

Kahesaja esimene

Vahepealsel ajal on kogu energia läinud MTÜ loomisele ja 3. märtsil 2018 sai ta ettevõtjaportaalis registreeritud - MTÜ Meeta. Tasapisi teeme pesa, meil on isegi kodulehekülg, kus pole veel eriti infot, aga ma olen ikka olnud pooltühja-klaasi-usku. Kui midagi on pooltühi, siis on ju nii palju ruumi selleks, et midagi saaks tekkida.

Olgu. Vaadake siis http://www.meeta.ee ja Facebookis https://www.facebook.com/mtyMeeta/ Hakkame tasapisi edasi arenema, kodulehele tuleb info kaugelearenenud rinnavähi kohta ja kasulikke linke jne. Hakkame moodustama liikmeskonda, hetkel on meil einult kolm asutajaliiget - mina, Kristi ja Piret. Kellel huvi liituda, kirjutage meile, saadame täpsemat infot. Liituma ootame ka sõpru, lähedasi ja mõttekaaslasi.

Hetkel jääbki see postitus nii lühikeseks. Kaunistan seda internetist varastatud pildiga. Urvad päriselt nii suured veel ei ole, aga küll varsti on.

Tänan kõiki eelmise postituse kommentaaride eest! Paula kommentaar oli nii liigutav, et pisar tuli silma. Seda lugedes sain aru, et ajan õiget asja. Nii hästi, kui jaksan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar