pühapäev, 15. jaanuar 2017

Saja kuuekümne teine

https://www.pinterest.com/explore/funchal/
Madeira pealinnas Funchalis on
palju maalitud uksi
Tundub, et seekord läheb leebemalt. Täna oli isegi isu kohvi teha. Võimalik, et õhtupoole haaran vardadki kätte. Ja see on juba selge märk parem olemisest.

Eile võtsin jõuvarud kokku, et poes ära käia. Väga raske oli ikka lõpuks. Sest lisaks jõuetusele tulevad ka õudsad higistamishood ja kassasabas vaevlesin ikka täiega. Püüdsin froteelapiga oma pead kuivatada nii, et päris ära mütsi peast ei võtaks. Et natuke eestpoolt ja veidi tagant. Igatahes lõpuks sain seal kõik toimetatud ja kodutee läks juba sujuvamalt. Kaalusin ka võimalust keegi endale poodi toeks appi kutsuda aga otsustasin ikka ise proovida. No ja tegelikult sain ju hakkama. Sõber tõi õhtul veel pudeli mineraalvett, nii et see pole ka kohe otsa lõppemas, ise üle ühe pudeli ei jaksanud. Muud asjad ju ka. 

Eile õhtul oli veel huvitav - luud valutasid hirmsasti. See oli sarnane sellele, kui madalate leukotsüütide näidu pärast on süsti tehtud. Nii valus oli igalt poolt, et võimatu oli rahulikult olla. Tundub, et selle vastu aitas paracetamol, igatahes selle võtmise järel hakkas valu veidi leebuma. 

Vahepeal sai ära ostetud lennupiletid - 7.03-15.03 oleme Liinaga Madeira saarel. Madeira - igavese kevade saar, a ilha da primavera eterna. Loodan, et õnnestub ära käia. Ja suur tänu emmele, kes minu reisi finantseerib. Muah! Dr Kütnerilt võtsin kindlustuse jaoks kirjaliku loa ja ta ütles, et üldiselt lennureis ja kliimavahetus (eriti pikemad, üle Atlandi lennud) tekitavad haiguse progressiooni, aga et kui on vaja minna, siis on vaja minna :) Jah, on vaja minna. Kuna nüüd on reisini alla kahe kuu, siis peaks tõsisemalt suhtuma portugali keele õpingusse.

Homme veel tööle ei lähe aga ehk teisipäeval.

1 kommentaar:

  1. Oooo jeeee, igavesti tubli tegu ja äge ettevõtmine, et Liinaga Madeirale lähete!
    Loomulikult on tarvis minna, kui on tarvis minna :-) Hoian pöialt, et kõik kenasti laabub ning jään põnevusega reisimuljeid ootama.
    Emban.
    Mäuxti

    VastaKustuta