pühapäev, 3. aprill 2016

Saja kaheksateistkümnes

Nagu näha, ei ole ma viimasel ajal eriti usin blogija. Võib-olla seetõttu, et peaksin iga vaba hetke tegelema magistritööga ja siis on blogi kirjutamine nagu varastamine. Või enda petmine. Kuigi selle viimasega tegelen usinalt...


Igatahes. Viimased meditsiiniuudised. 30.03 oli dr Kütneri visiit ja ravipäev. PERHis on nüüd uus süsteem, arsti juurde pääsemiseks tuli registreeruda ja sain järjekorranumbri. Kuna nädala alguses nimmeluuvalu eriti ei olnud, siis ma selle üle väga ei kurtnud, lihtsalt mainisin, et nädal varem oli hullem. Sain aja südameuuringule (04.04) ja kompuutrisse (27.04). Rääkisin sellest, kuidas port töötab ainult ühte pidi, tehti kopsuröntgen. Vereproovi andsin ka. Nende kahe tulemusi ma ei teagi kuidas teada saan. Ju nad ise võtavad ühendust kui midagi ütelda on.


Uudis on see, et Herceptini hakkasin saama süstina. Seda peaks süstima ca 5 minuti vältel, reide. Intervall on sama - kolme nädala tagant. Üks kord ühte reide ja järgmine kord teise. Zoledroni sain ikka pordi kaudu. Esimene nõel pandi nii, et ei läinud midagi pordi kaudu sisse. Siis tuli teine õde ja pani uue nõela ja siis sai selle pisikese potskutäie ikka mulle vereringesse.


Kevad tuleb. Kastanitel pungad millimeeterhaaval paisuvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar