laupäev, 30. jaanuar 2016

Saja neljas

Kissu koob
Öösel valutas alaselg üle hulga aja nii, et pidin võtma valuvaigistit. Valu keskpunkt oli varasemast paremal pool. Oxycodone õnneks tõi leevendust ja kuigi sellest tuleb selline mõnus suures soojas süles olemise tunne, siis päris und sellest ikka ei tulnud. Nii võtsin lõpuks kella kuue ajal pool Imovanet ka. Sain pea neli tundi rahulikumalt magada ja kokku sellest tegelikult aitas ka.

Vist oma gripi-hirmuga muretsesin endale külge kõik gripi tunnused välja arvatud palavik. Eilsest on õnneks juba parem ja peavalu allub Ibuprofenile. Lisasin menüüsse letsitiini, D-vitamiini ja C-vitamiini ka. Järgmisel nädalal vaja tööl käia. Käesolev nädal on niikuinii tuksi läinud. Selles mõttes, et oli võetud õppepuhkus ja palju plaane sellega seoses aga eriti jaksu millekski asjalikuks ei jätkunud. No tuleb neid nädalaid veel. Loodan, et olen siis võimekam.

Täna on suur pidu, mille korraldab tööandja. Läheme Margusega, loodan, et jaksan seal ikka olla ka. Õhtused kuumahood on tagasi ja üpris hoogsad. 22.30 on peokavas desserdiaeg, seni pean vast vastu :)

Aitäh eelmise postituse kommentaaride eest! Meeldiv on saada tagasisidet, isegi kui see on tundmatult autorilt. Ja Helle luuleread - super!

5 kommentaari:

  1. Loodan, et pidasid desserdini vastu! Kuidas leida Sinu fondi rekvisiite - kuskil oli,haldaja nimi, aga kas suunaksid mind temani? Pai, pai

    VastaKustuta
  2. Karin, saatsin Sulle info Facebooki. Kristi, Kaisa Sõprade Fondi rajaja

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! siis pole muud, kui Facebooki! :)

      Kustuta
    2. Aitäh! siis pole muud, kui Facebooki! :)

      Kustuta
  3. No näed Kissu pärast muretsesid ilmaasjata. Mõnuleb ja koob:) Loodan, et pidu läks hästi.

    VastaKustuta