kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Saja kolmas

Mul on hirmud. 

Mul on hirm, et Kissu sureb ära. Kui ta pikemalt liikumata on, katsun ma teda, et kas eluvaim on ikka sees. Koju tulles ka alati vaatan, et kas kass on ikka elus. Ma tean, et see on tobe aga ma väga kardan. 

Teiseks kardan ma praegu väga, et ma saan selle koleda gripi. Ma ei tea, miks ma ennast õigel ajal vaktsineerida ei lasknud. Tuleval sügisel peaks olema hoolsam. Praegu on vaktsiin otsas ja toime saabuks ka alles paari nädalaga. 

Ehk nüüd, kui ma need hirmud välja kirjutasin, ei ole nad enam nii hirmsad. 

Täna sain Herceptini ja oli ka dr Kütneri visiit. Dr kompis mu tervet rinda ja midagi talle seal ei meeldinud. Täna käisin mammograafis ja järgmise nädala neljapäeval on ultraheli. Kolme nädala pärast, järgmisel Herceptini päeval uuesti dr juurde. 

Olmemured kimbutavad ja teevad tuju halvaks. Täpsemalt sulav lumi ja maja konstruktsioon ja vesi minu magamistoas. Õnneks mitte enam voodis. Aga sellest ma ei viitsi pikemalt kirjutada.

3 kommentaari:

  1. Kassid on päris visad, ei juhtu temaga midagi :)

    VastaKustuta
  2. Kui inimlaps südant ei valuta
    ja miski ta mõtteid ei sega,
    siis on ta kas hoopiski eluta
    või on tal midagi viga.....

    VastaKustuta
  3. Ära muretse Kissu pärast. Kassid ju mõnulevad ja naudivad pikutamist ja soojas olemist:) Gripp läheb ka suure kaarega sinust mööda.

    VastaKustuta