reede, 11. september 2015

Seitsmekümnes

Näed siis, kuhu me oleme jõudnud. Juba seitsmekümnes postitus.
Ühel endisel töökaaslasel on täna 70. sünnipäev. Palju õnne Teedule!

Nüüd on kaks korda käidud kiirituses.
Mis tunne on?
Nimmeluu ei tulita aga valu on puusas pidevalt ja kiirgab mujale jalga ka. See pidigi olema tavaline, et valu hakkab mujale kiirgama alguses. Iiveldab veidi, natuke uimane on olla, magu valutab, aga üldine elujõud on OK. Eile õhtul oli ka kuumahoo tunnet jms, väga ringi taielda ei olnud soovi. Mõnusalt teki all teleka ees, kass kõrval ja Kristi külas. Margus ka käis läbi.

Inimesed on nii armsad. Olen palju toetust saanud, iga like ja kommentaar Facebookis on ka omamoodi abiks.

Regionaalhaigla sotsiaaltöötaja, samuti armas Kristi, orgunnis mulle aja valuravi arsti juurde ja onkoteemadega kursis oleva psühholoogi juurde.

Elina Kirt, kelle hüpnoteraapiat soovitati, ei ole vastanud mu kirjadele. - Hilisem täiendus: lähen kolmapäeval. Ja raha võtan KSFist. Tänan kõiki panustajaid.
http://www.elinakirt.com/

Tööl üritan korraldada füüsilist töökohta allpool asuvale korrusele. Meil siin on ümberehitus ja sellega seoses lift ei tööta. Numbrite järgi on mu praegune töökoht 4. korrusel aga korruste järgi 6. Nüüd kui puus on valus, on päris tüütu turnida kõrgele. Eriti kui peab seda mitu korda päevas tegema (eile kolm korda üles ja alla).

Lõpetuseks natuke "Sõpruse Puiesteed". Kes tuleb minuga 17.09 kontserdile?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar