kolmapäev, 2. juuli 2014

Kolmekümne kolmas

Tere

Parim uudis tuli eile. Kompuutertomograafi tulemusena on raviefekt olnud soodne. Eelmises uuringus leitud kolded ei ole enam mõõdetavad või on skleroseerunud. Rindkere ja kõhukoopa organites metastaasikahtlusega koldeid nähtavale ei tule. patoloogiliselt suurenenud lümfisõlmi ei leia.

Mu enda dr on praegu puhkusel, seega ei saanud küsida, et kuidas edasi. Õde Liinaga arutasime, et kuna järgmine KT on augusti lõpus, siis selle ajani ilmselt jätkatakse praeguse skeemiga ja võimalik, et pärast seda Taxotere jäetakse ära ja jääb ainult Herceptin ja uuringuravim.

Eile sain siis kätte neljanda laksu. Tilkuma pandi 10.40 ja 13.50 kõndisin majast välja. Lepistiku peatusesse oli tekkinud väike turulett, kust ostsin kilo mureleid. Kilo hind oli suurepärane 3,50 eurot ja marjad olid suured.

Õhtul oli pooles peas kohin, nagu diagonaalis. Ühe poole kõrv ka kohises, kui rohkem liigutasin. Luksumine algas eile ja näopunetus. Need kaks täna jätkuvad. Täna olen tööl ja homme üritan ka. Reedel ilmselt võtan vabaks. Või noh, eks paistab.

Prismast ostsin vahva nokatsi. Kui pilti teen, siis jagan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar