kolmapäev, 14. mai 2014

Kahekümne kolmas

Lugejaskond kasvab ja mul on tunne, et mul on teie ees kohustus. Lähedased muutuvad ka veidi närviliseks, kui vaikus on.

Millest täna siis kirjutada?

Alustan tervislikust olukorrast. See on enam-vähem sama, mis eelmise postituse ajal. Täna hakkasin uuesti diacarbi tabletti võtma, mis mulle kunagi kirjutati turses silmadiskide pärast ja mille võtmise jätsin ära enne praeguse ravi algust. Ehk võtab ära selle pearingluse ja silmavirvenduse. Võtsin kätte ja kirjutasin ka dr Ollile, kes Tartus mu silmi uuris ja mind "huvitavaks juhtumiks" nimetas. Et mida ta arvab ja kas tal Tallinnas mõnda kolleegi on, kelle juurde mind saata. Või tegelikult oleksin nõus isegi korra Tartus käima.

Esmaspäeva õhtul õnnestus Liina endale külla saada. Polnud ammu näinud.

Teisipäeval sadas kogu päeva. Kissu ja ma siis magasime kogu päeva.

Täna käisin koolis ja oma kalliste kursaõdedega Hobujaama Vapianos lõunal. Hiljem ostsime Postimaja Rimist jätsi ka. Juuresoleval pildil lutsutab Angela kõrsikut ja minul on tegelikult bling jäätis, hõbedane. Aga see ei jäänud nii pildile. Peas on mul T-särgist tehtud peakate, täna tegin. Juutuubist õppisin. Lihtne ja mugav. Aga siseruumis veitsa palav. Aa, pidin veel lisama, et vaadake, kuidas Angela oma juustega tuule käes eputab. Aga ta pidavat ka homme juuksurisse minema :)

Koolis oli ilukirjanduse toimetamise viimane loeng. Läks päris ludinal. Nüüd veel eksamitööd toimetada ja siis on selle ainega ühel pool. Koolis oli tore olla.

Ei tea veel, kas saan järgmisel nädalal minna Torro tallu asendusemaks. Nende enda ema sõidab Saksamaale. Ütlesin Marianile, et võib-olla saame nii teha, et mina olen voodis nagu haige vanaema ja siis nad Hannesega saavad minu peal Punamütsikese muinasjuttu mängida. Või mida veel annab mängida, kui üks on voodis siruli... Sest nii väga tahaks ikkagi sinna minna. Järgmisest nädalast on mul ju puhkus ka, kaks nädalat. Margus on nõus kassi hoidma. Eks paistab, eks paistab. Ei tee pikki kavasid aga unistada ju ikka võib.

Eile ja täna töölt puhkasin. Nii oli võetud ravi pärast. Kuigi ravi jäi ära, ikkagi lubasin endale need kaks päeva. Homme on tööl väärtuste päev, mis toimub kesklinnas hotellis. Uhke värk.

1 kommentaar:

  1. Voodis siruli saab ju tekilossi ka mängida - mul oli see lapsepõlves totaalne lemmikmäng. Tekk tuleb hästi krussi ja mütsakasse ajada ja siis nende uurete ja käikude ja koobaste sees on lossitoad, kus elavad igasugused kuninglikud loomad (mu lemmikprintsess oli vannipart), kes käivad üksteisel külas ja teevad igasuguseid muid kuninglikke asju. Tänapäeval nad ilmselt peidavad end paparatsode ja droonide eest ja teevad selvepilte ja ... Oi, see mäng oleks praegu ikka väga põnev!
    (Annekas olen)

    VastaKustuta